WIE

GB Makelaars

WAT

Advertenties voor digitale billboards en golfmagazines.

WAAROM

GB Makelaars is actief in het meest exclusieve segment van de woningmarkt en daar hoort een stijlvolle, eigentijdse en opvallende uitstraling bij met passende communicatie.
GB Makelaars vindt het belangrijk om regelmatig op het netvlies van haar doelgroep te komen. Een beetje reuring schuwt men niet. Aanhaken op actuele gebeurtenissen wordt gewaardeerd.

CONCEPT

De uitingen van GB Makelaars hebben we opgehangen aan het Weltanschauungsmodel van de avantgardistische kunstenaar Ottmar Hörl uit Duitsland.

Deze man-met-verrekijker staat exact voor de toegevoegde waarde van GB Makelaars. GB Makelaars kijkt inderdaad net iets verder, neemt geen genoegen met middelmaat. Het is een makelaar die het aan zijn stand verplicht is om top kwaliteit te leveren in de breedste zin des woords. Niet alleen het huis aan- of verkopen maar ook meedenken met financiering, met suggesties komen voor tussentijdse woonruimte, haar netwerk gebruiken om onmogelijke zaken toch voor elkaar te krijgen. Werken met GB Makelaars is haar courtage meer dan waard.

EXECUTIE

JonghINBusiness is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de thema’s, de vormgeving en productie van alle uitingen.

RESULTAAT

2020 is the best year ever!!